Tietoa

CND logoCND on maailman suurin kynsialan yritys ja sen tuotteita myydään tällä hetkellä yli 80:ssä eri maassa.

CND tuotteet ovat pitkälle kehitettyjä ja erittäin laadukkaita kynsialan tuotteita. Tuotesarjasta löytyy myös laaja skaala muita luottotuotteita, kuten Solar Oil-kynsinauhaöljy, Scentsation-käsi ja -vartalovoiteet sekä kaikki hoitotuotteet kynsille, käsille ja jaloille.

Laadukkaat tuotteet noudattavat EU:n vaatimia kriteerejä ja ovat myös Suomen tullilaboratoriossa tutkittuja ja taatusti turvallisia.

CND:n spa-pedikyyrilinja oli maailmassa ensimmäinen laatuaan. Pohjoismaista verta sarjaan tuo perustaja hammaslääkäri Nordström joka muutti Yhdysvaltoihin Norjasta ja perusti CND:n yhdessä perheensä kanssa. Edesmenneen Nordsrtömin tytär Jan Arnold vaikuttaa vahvasti edelleen brändin ohjaimissa ja toimii CND:n taiteellisena johtajana ja keulakuvana. Hänet on valittu myös yhdeksi muodin kymmenestä suurimmasta vaikuttajasta Yhdysvalloissa.

Rakennekynnet

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Yleisimmin nämä tehdään joko geeli- tai akryylimenetelmillä. Käytän CND-akryylimenetelmää rakennekynsiä tehdessäni, jossa sekoitetaan akryylijauhe akryylinesteeseen. Massa on ilmakovetteista, eikä näin ollen tarvita UV-lamppua.

Rakennekynnet eivät ole myrkyllisiä, sillä niiden valmistukessa käytettäviä akrylaatteja käytetään esimerkiksi hampaiden muovipaikkojen sekä hammasproteesien valmistuksessa.

Rakennekynnet vahvistavat ja suojaavat omaa luonnonkynttä ja niillä saadaan myös kauniita kestäviä koristeluja kynsiin. Rakennekynsiä suositellaan varsinkin ihmisille, joilla on luonnostaan heikot ja hauraat, liuskottuvat tai uurteiset kynnet. Myös kynsien purijoille niistä saattaa olla apua. Rakennekynsillä saadaan aikaan luonnollisen kauniit, näyttävät ja kestävät kynnet. Niillä voidaan pidentää tai vain vahvistaa omaa luonnonkynttä. Pidennys tapahtuu joko käyttämällä liimattavia tippejä, tai käyttämällä muotteja, joiden avulla kynteen rakennetaan lisäpituutta.

Rakennekynnet eivät suoranaisesti vahingoita luonnonkynttä, mikäli ne poistatetaan oikein. Jos rakennekynnet revitään tai ne irtoilevat, vievät ne usein mukanaan myös päälimmäisen kerroksen omasta kynnestä. Kun kynsiä huollatetaan säännöllisesti ammattilaisen antamien ohjeiden mukaan ei kynnet pääse irtoilemaan turhaan. Se miten pitkä huoltoväli pidetään on yksilöllistä.

Väärin poistetut rakennekynnet aiheuttavat omalle luonnonkynnelle vaurioita, siksi poistata kynnet aina ammattilaisella. Noudattamalla kynsiteknikon ohjeita, sekä kotihoito ohjeita saat upeat ja kestävät kynnet, joista voit nauttia pitkään!

 

Ripsienpidennykset

Klassiset pidennykset:

Klassisessa pidennystyylissä kiinnitetään vain yksi pidennys yhteen omaan ripseen. Lopputuloksen saa näyttämään todella luonnolliselta tai sitten todella näyttävältä, riippuen asiakkaan omista toiveista.

Ripsipidennykseen koulutettu ammattilainen osaa suositella juuri oikeanlaiset pidennykset yksilöllisesti jokaiselle asiakkalle, arvioiden jokaisen asiakkaan omien ripsien mukaan parhaat käytettävät kuidut. Pidennys kuituja on monia eri paksuuksia, pituuksia ja muotoja, joten jokaiselle asiakkalle saadaan juuri hänelle itselleen sopivat ripset. Oikea kuituvalinta vaikuttaa myös pidennyksien pysyvyyteen.

Väärin valitut ripsikuidut voivat pahimmassa tapauksessa vahingoittaa luonnonripsiä ja ammattilainen osaa kyllä valita oikeat kuidut. On siis hyvä kuunnella ammattilaisen neuvot ripsien pituuksia ja paksuuksia valitessa.

Studio Kuunliljassa käytetään erittäin laadukkaita liimoja ja pidennys kuituja. Pidennysten laiton ei kuulu tuntua ikävältä. Kivut, kirvelyt, ärsytykset eivät kuulu pidennysten laittoon! Otathan siis pidennykset vain koulutetulla ammattilaisella, tällöin vältyt ongelmilta ripsienpidennyksen laiton aikana ja jälkeen.

 

Volyymi pidennykset:

Volyymi kuidut ovat paljon kevyempiä kuin klassiset kuidut. Volyymit eroavat klassisista siten, että volyymi kuiduilla muodostateen yhteen luonnon ripseen useammalla kuidulla kaunis viuhka. Tällä saadaan tuuheutta omiin ripsiin.

Volyymeilla voidaan saada niin ikään myös erittäin luonnolliset tai todella näyttävät ripset.